Thoresson Psykologkonsult

Hur går det till?


Under 1-4 besök undersöker vi vad som känns svårt eller hindrande samt vad du önskar uppnå under kontakten, vilken metod som verkar mest lämplig, ungeför hur många gånger och hur ofta vi ska träffas.


         


Hur lång tid tar en behandling?


Behandlingens längd varierar beroende på vad som bekymrar och val av metod, men det är vanligt att träffas 10-15 gånger. Vad som gäller för dig gör vi en plan för när vi träffas i början.Hur mycket kostar det?


Ett individuellt samtal kostar 1200 kronor för 50 minuter. Om du är studerande får du reducerat pris och betalar då 1000 kr. Vid sent återbud, mindre än 24 timmar innan utsatt tid, debiteras halva avgiften. Vid uteblivet besök debiteras hela avgiften.

Kostnad för handledning och utredning är ofta reglerat i ramavtal, men för handledning eller önskan om screening/utredning eller utbildning

utanför dessa kan ni kontakta mig, så lämnar jag ett kostnadsförslag. Skillnad mellan olika samtalskontakter?


En leg. psykolog och leg. psykoterapeut har fått sin legitimation från Socialstyrelsen och är skyddade titlar. Det innebär att en leg. psykolog/leg. psykoterapeut måste följa de lagar, regler och etiska riktlinjer som finns gällande behandling och att erbjudna insatser ska vara vetenskapligt förankrade. Det skiljer sig från till exempel titeln "terapeut" som inte är skyddad och därmed kan användas av vem som helst. Vad som upplevs vara en "bra psykolog" avgör dock du, eftersom det är 

hur du trivs och känner att kontakten hjälper som är det viktigaste.


Kontakta mig

 
 
 
 

Vill du veta mer om mig?

Klicka på knappen nedan!